Talent voor..., Aurora, Utrecht

In en bij de voormalige wasserij Aurora aan de Koningsweg heeft de SSH in 2014 63 studentenwoningen, 6 starterswoningen en parkeergelegenheid gerealiseerd. Tien van deze kamers (één herenhuis) zijn gereserveerd voor Talent voor...-deelnemers.

De kamers

De kamers hebben een oppervlakte van ongeveer veertien vierkante meter. Het huis is voorzien van een ruime woonkeuken (28 m2), die je deelt met je negen huisgenoten, je kunt hier elektrisch koken. Verder deel je drie toiletten en twee badkamers. De kames zijn gestoffeerd en de gemeenschappelijke ruimtes zijn gestoffeerd en (basis) gemeubileerd. Internet en televise zijn in de huurprijs inbegrepen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Voor een plattegrond van het complex: klik hier. Het herenhuis heeft drie verdiepingen, met op de begane grond twee kamers, een toilet en de woonkeuken en op de 1e en 2e verdieping vier kamers, een douche en een toilet.

De huur van de kamers bedraagt tussen de 220 en 240 euro per maand. Daarnaast betaal je servicekosten van ongeveer 95 euro per maand voor onder andere gas, water en licht.

Voor deze kamer heb je geen recht op huurtoeslag.

 

 

Aanmelden?  klik hier